Rujuk Seorang Rakan

refer a friend banner club 365 yuan skincare malaysia promo

Suka pembelian terbaru anda dengan Yuan Skincare? Jangan rahsiakannya! Sertailah Club 365 Refer-a-Friend Program dan dapatkan potongan harga sebanyak RM18 untuk setiap pembelian yang berjaya.

Apakah kelayakan yang diperlukan untuk menyertai Club 365?

Pastikan anda telah membuat akaun dengan Yuan Skincare Malaysia untuk mengikuti program Club 365. Daftar di sini: https://yuanskincare.my/account/register

Bagaimanakah cara untuk merujuk rakan?

Sangat mudah untuk merujuk rakan anda, ikuti langkah-langkah di bawah:

  1. Log masuk ke akaun Yuan Skincare anda. Sekiranya anda belum mendaftar, sila daftar akaun terlebih dahulu untuk meneruskan.
  2. Buka widget Ganjaran yang terdapat di sudut kiri, paling bawah laman web.
  3. Salin URL rujukan anda atau kongsi melalui Facebook, Twitter atau e-mel.

how to refer a friend in club 365 yuan skincare malaysia

Untuk mendapat ganjaran rujukan, rakan anda mesti mendaftar dan membuat pesanan pertama di www.yuanskincare.my. Pembelian yang berjaya dari akaun yang sama tidak akan layak.


Kupon potongan harga RM18 akan ditambah secara automatik ke akaun anda di bawah "Ganjaran anda" untuk semua rujukan yang memenuhi syarat.

Adakah pautan rujukan mempunyai tamat tempoh?

Ya, pautan jemputan peribadi yang anda kirimkan kepada rakan anda akan tamat tempoh 30 hari selepas anda memberinya kepada rakan anda. Sila ingatkan rakan anda untuk menyelesaikan pesanan mereka melalui pautan rujukan anda.

Berapa banyak rakan boleh saya rujuk?

Anda boleh berkongsi pautan rujukan anda dengan seberapa banyak rakan yang anda mahu. Lebih ramai rakan anda rujuk untuk Yuan Skincare Malaysia, lebih banyak ganjaran yang akan anda terima.

Bagaimanakah cara untuk menebus ganjaran rujukan saya?

Untuk memenuhi syarat bagi menebus ganjaran anda, anda diminta untuk membuat pembelian menggunakan akaun di mana hadiah dikreditkan. BErikit adalah cara menggunakan kupon RM18:

  1. Log masuk ke akaun Yuan Skincare anda. Sekiranya anda belum mendaftar, sila daftar akaun terlebih dahulu untuk meneruskan.
  2. Buka widget Ganjaran yang terdapat di sudut kiri, paling bawah laman web.
  3. Pergi ke ganjaran anda.
  4. Pilih kupon yang ingin anda gunakan.
  5. Tambahkan item ke troli anda kemudian teruskan ke pembayaran.Kod promo unik anda akan digunakan secara automatik semasa pembayaran.

how to redeem my referral rewards at club 365 yuan skincare malaysia

Kami berhak untuk membatalkan sebarang ganjaran / kupon yang diberikan sekiranya akaun e-mel palsu digunakan. Akaun e-mel tidak dapat dihubungkan dengan orang yang sama.